Какви мнения срещаме за виниловите настилки

Spread the love

Изобретени като краен продукт за подове през 30-те години на миналия век, подовите винилови настилки за първи път оказват влияние върху архитектурния свят в годините след Втората световна война. До 50-те години на миналия век те са били много популярен материал за подови настилки и почти са задминали линолеума като най-добрата евтина водоустойчива подова настилка за помещения като бани и кухни.

Съвременно производство и разнообразие на виниловите настилки

Днес сякаш съвременните винилови настилки за под бележат своето възраждане в световен мащаб и това няма как да е иначе. Няма как да е иначе, защото съвременното производство интегрира в дизайна уникална визия, която може да имитира буквално всяка подова настилка. Освен това може да се изработват винилови настилки с изцяло дизайнерска визия, което създава още по-голяма естетическа стойност на крайния продукт. 

Освен подови настилки за кухня, за баня, за всекидневна. Днес можете да изберете уникална винилова настилка за под, която да създаде така търсеното решение откъм визия, издръжливост и функционалност. Можете да приложите виниловата настилка в детска стая, в спалнята, в антрето; може да я инсталирате в заведение за хранене, за бързи закуски, ресторант, но и на много други места. 

Винилови настилки мнения

Мненията на хората, които са закупили винилова настилка и са я инсталирали, са различни от отговорите на въпросите, които търсят преди да я закупят. Например, преди потребител да си купи дадена настилка, той се интересува дали тя се монтира лесно и колко пари ще струва това. Ако фирмата изпълнител е била коректна, то мнението на човека след инсталацията ще се затвърди и той ще посочи пред други хора, точно този си добър опит.

С все по-големия залез на интернет форумите, като че ли е по-трудно да се прочетат реални мнения на потребителите за виниловите настилки. Въпреки това, в социалните мрежи има клиенти, които изказват своето задоволство, има и такива, които посочват някои недостатъци, и т.н. 

Относно вторите, ако те са били подготвени предварително от търговците или изпълнителите на инсталацията, то потребителите ще са били запознати с риска. Затова много е важно предварително събраната информация, която всеки клиент да използва преди да направи окончателно решение.

Изборът на винилова настилка за под, винилова настилка за коридор, за баня, за кухня, всичко това е отговорност, която трябва да поемете. Това са помещения и части от дома, които всеки ден са пред очите ви и няма как да ги оставите на произвола, откъм избор, инсталация, поддръжка.

Всеобщото мнение е, че това е един от най-лесните за поддръжка подове. Повечето производители препоръчват ежедневно метене и седмично влажно почистване с мек почистващ препарат и моп.  Тези подове обаче никога не трябва да се почистват с пара.

Друга много положителна насока в мненията е свързана с визията на крайния резултата. Наистина моделите са впечатляващи визуално и могат да предизвикат възхищение у всеки член на семейството и у всеки гост. Затова обърнете внимание преди да изберете дали цветът, дизайнът, декоративната шарка ще отиват на пространството, в което ще инсталирате виниловата настилка.

Facebook Comments