5 Ефикасни техники за бързо разкрасяване

Spread the love

Възможно ли е да нямате време да се направите красива?!

Japanese Word of the Day: 'Utsukushii" (Beautiful)

Това е проблем, с които се сблъсква всяка съвременна жена, но нещата не са така отчайващи, когато насреща имате някои лесни техники за бързо разкрасяване:

Слънчев загар – без разлики и без ултравиолетови лъчи може да постигнете лесно в салон за красота със солариум или в домашна среда, чрез автобронзант с пулверизатор. Желаният цвят се постига за няколко часа и е издръжлив до една седмица. За по-голям ефект може да увеличите и приема на моркови в менюто с хранения. За да не навредите на новия тен първия ден не спортувайте и не се накисвайте във вана. Не вземайте и душ и не обличайте бели дрехи.

Лесен грим – едно икономично и ефективно решение за грима на очите е като нанасяте с наклонена четка.

За естествена руменина на бузите, вместо руж може да поощипнете скулите или енергично да разтриете. За естествен ален цвят на устните направете кратък масаж за няколко секунди и наподобяващ прехапване на устни.

Събуждане без торбички – за този мигновен ефект е достатъчно да поставите пликчета студен чай върху клепачите за около 5 минути. Подобна хитрина е вместо крем вечер да нанасяте гел за очи.

Бърза прическа – за да не бухва косата между две кратки измивания е добре да използвате сух шампоан-лак. С намокрени от разтворител връхчета на пръстите може да загладите косата, а при нужда да поставите нова доза лак за коса.

Pin by Ketrina Ozola on Occhi | Beautiful eyes, Blonde beauty, Beautiful  face

Красота в домашни условия – нямате време за козметични салони и напълно разбираемо.

Докато гледате телевизия или приготвяте семейната вечеря може също да се разкрасите, при това с естествени средства. Продуктите, които се използват в кулинарията като плодове, млечни продукти, яйца, мляно кафе и други могат да се поставят и върху кожата за възстановяване свежия вид, подхранване и дори ексфолиране. Разтривайте скалпа на главата, петите и ходилата докато гледате телевизия. По този начин ще подобрите циркулацията на кръв и ще се отпуснете от натоварването и стреса.

Facebook Comments